Selånger Skid- och Orienteringsklubb

Det övergripande målet för klubbens verksamhet är att skapa ett livslångt intresse för längdåkning, orientering och skidorientering.

Detta vill vi göra genom att stötta samtliga medlemmar i deras strävan att nå sina mål, samt genom att ha ett gott socialt nätverk och en bra gemenskap där alla kan känna sig välkomna.

Vår barn- och ungdomsverksamhet är navet i vår förening. Vi tränar, tävlar och har trevligt tillsammans.

Tränings- och tävlingsverksamheten organiseras och genomförs så att alla ska ha möjlighet att växa och utvecklas efter sin vilja och förmåga. Vi satsar på de som vill vara ledare för att kvaliteten på tränings och tävlingsverksamheten ska bli den bästa för dig som medlem.

Vi är arrangörer av minst en tävling i respektive idrottsgren varje år såsom distriktsmästerskap (DM) och Sankt Olofsrännet.

Hulistugan är vår klubbstuga som utgör basen och med denna som utgångspunkt bedriver vi vår verksamhet.

Klubben finanserar sin verksamhet främst med ideella insatser. Detta innebär bl.a. att du som aktiv medlem:

• Ställar upp solidariskt i klubbens arrangemang och verksamhet
  • Betalar den årliga medlemsavgiften som framgår av klubbens medlemsanmälan
  • Arbetar på Selånger Marknad

Som aktiv medlem har klubben i gengäld fastställda ersättningsregler för sin tränings- och tävlingsverksamhet. Av dessa framgår vilka kostnader klubben står för när man enligt ovan också är med och arbetar för inkomsterna.

Välkommen till Selånger SOK !

Uppdaterad: 24 NOV 2016 08:08 Skribent: Henrik Bengtsson

Postadress: